Header afbeelding

Buitenjaloezieën

Met buitenjaloezieën warmt uw huis tot maar liefst 90% minder op door de zon! En omdat uw woning, kantoor of bedrijfspand koel en fris blijft, hoeven dure airconditionings niet te draaien. In de winter hebben de jaloezieën eveneens een positief effect op uw energienota. Doordat de koude wordt buitengesloten en de warmte binnen blijft, hoeft u minder te stoken. En ook dat zult u terugzien op uw energienota. Naast het feit dat buitenjaloezieën door verminderd energieverbruik bijdragen aan een verminderde CO2-uitstoot, ziet het er ook nog eens schitterend uit. De gevel van uw woning krijgt een strakke uitstraling.

Optimaal gemak

De in talloze RAL-kleuren leverbare lamellen zijn kantelbaar. Dat betekent dat u ongeacht de stand van de zon, uw buitenjaloezieën zo kunt draaien, dat de zon geen kans maakt de binnentemperatuur van uw woning te ontregelen. Ook hinderlijke lichtinval - wat vooral lastig is als een computer wordt gebruikt of televisie wordt gekeken - kan met de aluminium lamellen worden gereguleerd.

De lamellen zijn in meerdere breedtes verkrijgbaar. Ook kunnen de buitenjaloezieën met elektrische bediening worden geleverd. Met een druk op de knop kunt u de lamellen in- of juist uitvouwen. Kiest u voor optimaal gemak, dan raden wij de gecombineerde wind- en zonautomaat aan. U kunt met een gerust hart van huis; uw interieur is beschermd tegen de straling van de zon en het blijft koel en fris in uw woning. Volautomatisch wordt geregeld dat bij zonneschijn de lamellen worden gesloten. En bij plotselinge wind, worden de buitenjaloezieën ingehaald.